STOMATOLOG ZAGREB

Promijenit ćemo više od Vašeg osmijeha, promijenit ćemo Vaš život

Događaji/ Events

U suradnji sa našim poslovnim partnerima organiziramo evente na kojima tretiramo postojeće i nove klijente. Takvi događaji se neslužbeno zovu “Botox party” a na njema se tretira sve od botoxa, dermalnih filera, mezoterapija do matičnih stanica za područje lica.

Botox party može biti otvoreni na koji mogu doći svi koji se najave ili VIP kad je zatvoren i dolazi se samo sa pozivnicama. Mi bi najradije da su svi događaji otvoreni ali kako se vodimo isključivo sa željama klijenata maksimalno se njima prilagođavamo. Jutarnja druženja najčešće se rade uz kavu dok se u kasnijim satima zna naći i pokoji Moet. Događaje organiziramo uglavnom u vlastitim prostorima ili kod poslovnih partnera sa kojima surađujemo, jahtama klijenata, hotelima, privatnim zabavama isl. Događaji su zatvoreni za sva snimanja zbog diskrecije klijenata osim kad se to unaprijed dogovori a svi klijenti zamoljeni da se toga pridržavaju osim ukoliko žele da ih se snimi prije i poslije tretmana. Govorno područje na kojem radimo engleski-njemački-hrvatski-ruski i italijanski a uz prevodioce kineski, arapski ili jezik po potrebi. Postoji mogućnost usklađivanja sa visažistima tvrtke Dior ili MAC. Želite li podići i Vaš party na novu, višu i jedinstvenu razinu javite nam se. 

Želite li se i Vi naručiti na botox ili filer tretman u vašem gradu javite nam: dental@dental-croatia.net

BP dzun2 BP dzun3
botox_logo_2
logo_juvederm_ultra2
BP dzun1

ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE - VRBIK 22, ZAGREB - TEL. 01/  6198 593

Ordinacija I Stomatologija I Estetika lica I Botox I Fileri / punjaci I Mezoterapija I Maticne stanice-lice I Prije/poslije I Dogadaji-Events I Za pacijente I PRGF plazma I Cjenik_lice Tehnologija I Maticne stanice I Cjenik I Akcije I Za pacijente I Suradnja-ord.